Wij starten vanaf 1 mei met de voorverkoop van the Legends editie

Oisterwijk in Concert  The Legends
Een unieke ervaring! Een groot live concert op het Lindeplein met vette hits . Gezongen en gespeeld door lokale toppers, regionale talenten en nationale beroemdheden.
Bij SEC op het terras genieten van de beste plekken? Dat kan!

 


Tafels zijn momenteel niet meer te reserveren.

U kunt nog wel de Silver-ring boeken

 

 

Wat gaan we doen?
We ontvangen je tussen 18.30 uur en 19.00 uur op het terras van SEC. Even borrelen en dan serveren SEC en Kookpunt een viergangenmenu. Rond 20.15 uur, gaan we eigenlijk pas echt starten.

Een avondvullend concert gehost door Toine van de Klundert. Luisteren, kijken en meezingen.
SEC en Kookpunt zorgen intussen voor je! Lekker informeel met vrienden, familie of collega’s genieten van wat (cultureel) Oisterwijk te bieden heeft.
Een plek op het terras van SEC kost €79,- per persoon en daarvoor krijg je bubbels bij het ontvangst en een viergangenmenu. Hiermee zit je niet alleen eerste rang maar ben je ook nog vriend van dit unieke evenement! Uit de opbrengst van het diner financieren we het evenement zodat alles uit de kast kan worden gehaald!
(Drankjes die je tijdens het concert drinkt zitten niet in het arrangement.)

Wil je dit unieke evenement niet missen, reserveer dan snel je plek op het plein. Als je op tijd bent zit jij er misschien wel bij….

Natuurlijk kunt u uw bedrijf promoten op ons groot scherm. U steunt ons project enorm, en voor u een mooie reclame voor een groot publiek.